CopsPriceList

031-619445

Mån - Fre: 09 - 22:00 | Sön: 14 - 22:00

Produkter
Bloggen:
Kundservice:
Våra butiker:
Image Teaser

CEWE FOTOBOKs omslag utses till TIPA-vinnnare

I april samlades representanter för 29 kända fototidningar från hela världen, för att utse årets vinnare i TIPA World Awards.


Internationellt övertygande

CEWE FOTOBOK vann i kategorin ”Best Photo Print Service” tack vare de unika effektdetaljer man kan lägga till på omslaget till dessa fotoböcker. “The Technical Image Press Association (TIPA) award” är känd som det mest prestigefyllda priset för fotoprodukter i hela världen. Vinnarna utses baserat på tester gjorda av en oberoende panel. Möjligheten att dekorera omslagen på CEWE FOTOBOK med detaljer i guld, silver eller effektlack, övertygade den internationella juryn. ”Vi är mycket glada att juryn med erfarna jurymedlemmar valde att ge priset till CEWE FOTOBOK och dess urval av speciella effekter,” säger CEWE Chief Marketing Officer Thomas Mehls. ”Med våra produkter ser vi till att foton inte bara ligger orörda på datorn eller kameran, utan kan visas upp och beundras istället. TIPA World Award uppmuntrar oss att fortsätta varje dag med att se till att våra kunder får njuta av sina bilder.

Image Teaser

Stort utval för individuella resultat

CEWE FOTOBOK erbjuder ett brett urval av storlekar, papperstyper, omslagsvarianter och andra anpassningar i hela världen. Denna enastående flexibilitet betyder att våra kunder har full kreativ kontroll att designa den perfekta, personliga fotoboken.” Juryn berömde öven CEWE FOTOBOK för den intuitiva designprocessen som gör att alla, oavsett erfarenhetsnivå, enkelt kan skapa sin egen, personliga fotobok: ”En online steg-för-steg-process gör valet och utformningen av boken enkelt,” var sammanfattningen av juryns bedömning.