Ingen bilde tilgjengelig
Ingen bilde tilgjengelig
Din förfrågan blir behandlad.
MarketingLeftColumn1Ads
MarketingLeftColumn2Ads
MarketingLeftColumn3Ads
MarketingLeftColumn4Ads
MarketingLeftColumn5Ads
MarketingLeftColumn6Ads
MarketingLeftColumn7Ads
MarketingLeftColumn8Ads
Se alla produktkategorier
  0 Visa varukorgen

  Om Japan Photo

  Japan Photo etablerades i Danmark 1985. I Norge öppnades den första butiken i Oslo sommaren 1990. Under årens lopp har det tillkommit ytterligare 22 butiker runt om i Norge. Den första butiken i Sverige öppnades i Göteborg 2001 och några år senare i Malmö, därefter i Skövde och i Stockholm. Totalt har vi 7 butiker (än så länge) i Sverige. Japan Photo har även ett antal nätbutiker i såväl Norge som Sverige och nu även i Finland.


  Kedjans huvudkontor ligger i utkanten av Oslo. Japan Photo ägs av CEWE Color som är Europas största fotolabb med verksamhet i 14 olika länder.


  Japan Photo har sedan starten varit känt för hög kvalitet, stort urval och låga priser – oavsett om det gäller framkallning, CEWE FOTOBÖCKER, fotocanvas, digitalkameror, objektiv, eller tillbehör. Nya spännande erbjudanden lanseras varje månad och vi har ett brett sortiment av tillbehör som exempelvis minneskort, kameraväskor, album, albumtillbehör, film, ramar och mycket, mycket mer.


  Japan Photo satsar stort på näthandel


  Vår webbutik japanphoto.se är en trygg och säker sida för framkallning av bilder samt köp av digitalkameror och tillbehör. Här kan du handla allt du behöver för att ta bättre bilder. Japan Photos produkter har i flera olika sammanhang blivit utsedda till bästa produkt - CEWE FOTOBOK - Bästa fotobok - EISA Awards 2009-2010, Europas Bästa fototjänst - TIPA Award 2008. Här på hemsidan hittar du inte bara fotoprodukter utan även information om hur du får ut mer av dina bilder, bland annat med hjälp av vår gratis fotoprogramvara, och tips för att göra dig till en bättre fotograf (fotoskolan).


  Enorm satsning på digitala bilder


  CEWE Color har på europeisk nivå cirka 600 egna fotobutiker, cirka 3500 medarbetare och levererar årligen mer än 3 miljarder färgbilder till sina kunder. Dessa bilder skulle räcka 9 varv runt jorden om du lade dem efter varandra! De senaste årens starka satsning på digital teknologi och internetverksamhet har gjort CEWE Color till en av de främsta inom digital bildproduktion. Vi har också effektiviserat produktionen så att du ska få dina bilder och andra produkter levererade så snabbt som möjligt.


  Vi på Japan Photo och CEWE Color gör vårt yttersta för att dina bilder ska hålla högsta möjliga kvalitet, oavsett om du beställer framkallning, förstoringar, CEWE FOTOBÖCKER eller fotopresenter, och att du som kund ska få tillgång till spännande bildprodukter till bra priser.


  Välkommen som kund och tveka inte att kontakta vår kundservice om du har frågor eller synpunkter!

  MarketingRightColumn1Ads
  MarketingRightColumn2Ads
  MarketingRightColumn3Ads
  MarketingRightColumn4Ads
  MarketingRightColumn5Ads
  MarketingRightColumn6Ads
  MarketingRightColumn7Ads
  MarketingRightColumn8Ads