Ingen bilde tilgjengelig
Ingen bilde tilgjengelig
Din förfrågan blir behandlad.
MarketingLeftColumn1Ads
MarketingLeftColumn2Ads
MarketingLeftColumn3Ads
MarketingLeftColumn4Ads
MarketingLeftColumn5Ads
MarketingLeftColumn6Ads
MarketingLeftColumn7Ads
MarketingLeftColumn8Ads
Se alla produktkategorier
  Bloggen:
  Kundservice:
  Våra butiker:
  0 Visa varukorgen

  Rädda dina filmer

   
  Du har säkert en massa fina minnen på gamla videoband och smalfilmsrullar. Bevara dem för framtiden genom att låta oss föra över dem digitalt. Kanske har du fler i släkten som har flera värdefulla minnen som behöver sparas och delas? Eller har du kanske lådor med bider, negativ och diabilder som bara väntar på att få scannas in till digitala filer?
  Digitalisering av videoband

  Samla ihop dina gamla DV- eller VHS-band och låt oss föra över dem digitalt. Vi ser till att du får dem i ett modernt filformat som du även kan dela med släkt och vänner som en nedladdngsbar länk. Vi tar emot följande format: VHS, Video8, Hi8, VHS-C, S-VHS, Mini DV, DV Cam, Digital8 och Beta Cam. Hör gärna med flera i släkten om de har gömda skatter som bara väntar på att få återupplevas. Läs mer på vår hemsida för filmöverföring: videokopiering.se.


  Digitalisering av smalfilm

  Gamla heminspelade smalfilmer kan vara guld värda som unika minnen. Låt oss föra över dina smalfilmer till ett modernt digitalt format, så att du kan bevara dem för framtiden. Vi för över Super8 och 16 mm-filmer. En perfekt present eller julklapp till resten av släkten! Leta upp dina gamla filmer som ligger på vinden eller i garderoben. Läs mer på vår hemsida för filmöverföring: videokopiering.se.


  Överföring av bild, negativ film och DIA

  Återupplev dina gamla minnen! VI digitaliserar och scannar in dina gamla pappersbilder, negativ (135 mm-film, hela remsor) och även monterade DIA-bilder. Pris 299 kr totalt för 1-100 bilder. Har du fler än 100 bilder, dela upp dem i delar om maximalt 100 bilder/order.  Alla beställningar kan lämnas in i våra butiker.

   
   

  Vi erbjuder många olika möjligheter at föra över dina gamla minnen- så att du kan bevara dem för framtiden! Du kan lämna in fimer för överföring i alla våra butiker eller posta dem till oss.
  Läs mer på vår hemsida för filmöverföring- videokopiering.se.

   
  MarketingRightColumn1Ads
  MarketingRightColumn2Ads
  MarketingRightColumn3Ads
  MarketingRightColumn4Ads
  MarketingRightColumn5Ads
  MarketingRightColumn6Ads
  MarketingRightColumn7Ads
  MarketingRightColumn8Ads