Bloggen:
Kundservice:
Våra butiker:

Bevara dina minnen för framtiden och digitalisera vhs och smalfilm

Du har säkert en massa fina minnen på gamla videoband och smalfilmsrullar. Kanske har du filmat alla familjens utflykter, eller så har du lådor fulla med smalfilm efter dina mor- eller farföräldrar?  Bevara dem för framtiden genom att låta oss göra en digitalisering av dina vhs-band och smalfilmer så att dina filmer överförs till ett modernt filmformat. Kanske har du fler i släkten som har många värdefulla minnen på videoband eller super8-filmer som behöver digitaliseras och delas genom att föras över digitalt till moderna media? Vi erbjuder många olika möjligheter att föra över dina gamla filmer - så att du kan bevara dem för framtiden!


En digitalisering av filmer, oavsett om det är VHS-filmer, smalfilmer eller annat format, är dessutom den perfekta presenten till din egen familj och ett utmärkt sätt att bevara din släkts historia. Att återuppleva gamla minnen som man nästan har glömt bort, ger en unik upplevelse och uppskattas enormt av de man delar upplevelsen med.


Hur gör jag en digital överföring?

Besök en av våra våra butiker för att lämna in dina vhs-band och smalfilmer för digitalisering.

Vad kan jag lämna in för digital överföring?

Du kan lämna in videoband i formaten VHS, Video8, Hi8, VHS-C, S-VHS, Mini DV, DV Cam, Digital8 och Beta Cam, samt smalfilm i formaten Super8 (Super 8), Dubbel8 (Dubbel 8) och 16 mm för överföring.

Digitalisering och överföring av videoband

Samla ihop dina gamla VHS-band och låt oss föra över och digitalisera dem digitalt. Vi ser till att du får dem i ett modernt filformat som du även kan dela med släkt och vänner som en nedladdningsbar länk. Vi tar emot följande format: VHS, Video8, Hi8, VHS-C, S-VHS, Mini DV, DV Cam, Digital8 och Beta Cam. Hör gärna efter med flera i släkten om de har gömda skatter som bara väntar på att få återupplevas som digitaliserade filmer.


Har du gamla VHS-band som ligger och skräpar? Låt oss göra en digitalisering och överföring för att bevara dina fina minnen för framtiden! Genom att digitalisera dina videoband till ett modernt filformat kan du återuppleva dem när du vill och så ofta du vill. Du kan även dela de överförda filmerna med släkt och vänner via en nedladdningsbar länk.  Du kan även föra över exempelvis vhs till dvd.

Vi använder videouppspelare anpassade efter de filmer du vill föra över digitalt, och filerna sparas i ett format så att du får ut riktigt hög kvalitet från dina digitaliserade videoband. Vår populäraste digitalisering av film är vhs till dvd.

Följande format kan digitaliseras och överföras digitalt 
VHS, Video8, Hi8, VHS-C, S-VHS, Mini DV, DV Cam, Digital8 och Beta Cam. 

Du kan få din digitalisering / filmöverföring på dessa olika sätt 
Nedladdningslänk 
Delbara filmfiler i vår molntjänst 
USB-minne 
VHS till DVD-skiva 

Hur beställer jag en digitalisering av video?

Besök en av våra butiker och lämna in dem för digital överföring där, exempelvis VHS till DVD. Produktionstiden är normalt 14 dagar. 

Pris 
Startkostnad - 199 kr
Därefter 339:- /band*


Volymrabatt**

10-19 band, 299:-/band + startkostnad
20- band, 269:-/band + startkostnad* För videoband längre än 2 timmar (120 minuter) tillkommer 199 kr.
** Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

För lagning av videoband tillkommer extra kostnader .
Önskas DVD tillkommer 199 kr.

Digital överföring av Super 8 och annan smalfilm

Gamla heminspelade smalfilmer kan vara guld värda som unika minnen. Låt oss föra över och digitalisera dina smalfilmer till ett modernt digitalt format, så att du kan bevara dem för framtiden. Vi för över och digitaliserar filmer i formaten Super 8, Dubbel 8 och 16 mm. En perfekt present eller julklapp till resten av släkten! Leta upp dina gamla filmer som ligger på vinden eller i garderoben och låt oss digitalisera dem!


Vi scannar era smalfilmer digitalt och filerna sparas i ett format så att du får ut riktigt hög kvalitet från dina digitaliserade smalfilmer.


Följande smalfilmer kan digitaliseras och överföras digitalt

Super8 (Super 8), Dubbel8 (Dubbel 8), 16 mm


Du kan få din digitalisering / överföring på dessa olika sätt

  • Nedladdningslänk
  • Delbara filmfiler i vår molntjänst
  • USB-minne
  • DVD-skiva

Hur beställer jag?

Besök en av våra butiker och lämna in dem för digital överföring där. Produktionstiden är normalt 14-21 dagar.


Pris

Startkostnad 399 kr, därefter:

  • Super 8 - Pris: 59 kr/minut*
  • Dubbel 8 - Pris: 59 kr/minut*
  • 16 mm - Pris: 69 kr/minut*

Volymrabatt**

60-119 minuter, 10 % på minutkostnaden
120- minuter, 20 % på minutkostnaden


HD-scan

Du kan välja att få dina smalfilmer scannade i HD-kvalitet när du lämnar in dina filmer för överföring till nedladdningslänk eller USB-minne. Du får då högre bildkvalitet och en extra våtrengöring av filmerna för ännu bättre bildkvalitet.
Pris: 10 kr extra/minut på ovanstående priser.
* Önskas DVD tillkommer 199 kr.
** Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.
Har du några frågor om digitalisering och överföring av filmer - video eller smalfilm - tveka inte att kontakta oss!

Du hittar även mer information på videokopiering.se

Välkommen att säkra dina minnen genom digitalisering!