Fri frakt över 499 kr.** - Använd koden: FRIFRAKT
Mottag nyhetsbrev och få 75 kr. till en fotobok**
Produkter
Väggbilder > Flerdelad väggdekoration

Ett hav av möjligheter: Flerdelad väggdekoration

Har du många fantastiska foton och har behov för idéer till hur du kan få dem till att stråla? Då vill vi gärna hjälpa dig. Med vår flerdelade väggdekoration kan du skapa en extraordinär effekt med up till sex av dina vackraste foton, oavsett om ett av dina motiv ska fördelas över flera delar, eller om du vill använda flera av dina vackra motiv – vi sätter inga gränser för din kreativitet!

Du kan välja mellan ett stort urval av layouter och material. Du väljer själv motiven, så du får helt unika väggdekorationer.

Flerdelad väggdekoration fås till följande produkter: Plakat XXL, canvas, hård skumplatta, aluminiumplatta, akrylglas och galleritryck.

Flerdelad väggdekoration med ett motiv

Ditt foto fördelas på flera separata delar, exempelvis på tre canvasar på samma sätt som en triptyk. Flerdelad väggdekoration fås i flera format; med två, tre eller fyra delar som kan kombineras på talrika sätt.

Flerdelad väggdekoration med motiv
Tvådelad

Tvådelad

från 118,00 kr*
Tredelad

Tredelad

från 297,00 kr*
Fyrdelad

Fyrdelad

från 316,00 kr*

Flerdelad väggdekoration med flera motiv

Har du två motiv som du gärna vill hänga upp vid sidan av varandra? Med "Tvådelt" och "Panorama Duo" ger vi dig två olika layouter till dina vackraste foton. "Tredelad" är ytterligare ett förslag där du kan arrangera dina tre finaste foton ihop. Har du behov för idéer till att få det mesta ut av dina foton? Då hjälper vi dig gärna! Oavsett om det är som "Trappa", "Kvartett", "Skiss", "Mosaik", eller "Panoramaspel".

Du har talrika möjligheter till att hänga upp dina foton vid sidan av varandra. Låt dig inspireras och hitta din personliga favorit.

Mehrteiler mit mehreren Motiven
Tvådelad

Tvådelad

från 118,00 kr*
Tredelad

Tredelad

från 237,00 kr*
Kvartett

Kvartett

från 316,00 kr*
Mosaik

Mosaik

från 531,00 kr*
Skiss

Skiss

från 396,00 kr*
Trappa

Trappa

från 474,00 kr*
Panoramaspel

Panoramaspel

från 396,00 kr*
Panorama Duo

Panorama Duo

från 198,00 kr*

Motivgalleri

Över 1000 motiv till din personliga väggdekoration

Produktbeskrivelse

Gå på upptäcktsresa i vårt galleri av vackra motiv. Designa ditt personliga konstverk med motiv från vårt stora urval av professionella foton. Oavsett om det är fantastiska stränder, konstnäriska stadsmotiv eller söta djur så finns det något för alla smaker, och helt säkert även det du letar efter.

Du väljer bara det motiv, utav de 1000 foton, du vill ha och så framställer vi din personliga väggdekoration.

NYHET: Utöver att du kan hitta ditt motiv genom att titta under fliken "kategorier", som är överskådligt sorterat efter tema, så kan du nu även använda nyckelord för att hitta precis det profesionella fotot du letar efter. Det är lätt och intuitivt att söka efter liknande foton.

Det finns alltid nya foton att hitta, så det kan löna sig att kika förbi en gång emellanåt. Du kan naturligtvis även använda ditt eget foto – det är helt ditt eget val!