Bloggen:
Kundservice:
Våra butiker:

Förstoringar

Beställ förstoringar av dina bilder. Det finns många olika varianter att välja mellan: blankt eller matt fotopapper, självhäftande förstoring, canvas, hård skumplatta, aluminiumplatta och akrylglas.

Om bilderna inte har tillräckligt hög kvalitet (upplösning) för den storlek du har valt får du en indikation om detta i form av en "gubbe": Grön = Jättebra Gul = OK Röd = dålig - rekommenderas ej.

Läs mer om storleksförhållande mm här: http://support.japanphoto.se/sideforhold-og-opplosning/ Notera också att det sker en automatisk kantbeskärning med ca 3-4% av bilden. Undvik därför att lägga signatur el. dyl. för nära kanten.

Leveranstid: ca 5-11 arbetsdagar


Vi erbjuder även andra tjänster i butik, som att ta ID-foto, körkortsfoto och visum. Även filmöverföring av dina gamla videoband, såsom smalfilm till USB, och om du har bråttom kan vi göra expressförstoringar upp till 70x100 cm i butik. (Utbudet kan variera lite per butik.)

Visa alla extra butikstjänster >
Single teaser Image
Single teaser Image
Veggbilder

Presentkort 

Ett presentkort passar alltid till födelsedagspresent, bröllopsgåva eller andra liknande evenemang. Välj mellan 6 olika belopp. Presentkortet kan användas på hela produktsortimentet- från CEWE FOTOBOK, inbjudninhar, kalendrar, fotogåvor etc.

Köp mer - spara mer!

Beställ 4 st.
CEWE VÄGGBILDER
få 10% rabatt
Använd värdekoden: NUWALLART10
Beställ 5 st.
CEWE VÄGGBILDER
få 15% rabatt
Använd värdekoden: NUWALLART15
Beställ 6 st.
CEWE VÄGGBILDER
få 20% rabatt
Använd värdekoden: NUWALLART20

Erbjudanden kan inte kombineras - Det är endast möjligt att använda 1 värdekod pr. order.

* Alla priser är i SEK inkl. moms. Grundpris/frakt från 49:- per order tilkommer.

** Erbjudanden kan inte kombineras – Det är endast möjligt att använda 1 värdekod pr. order. Gäller inte kamerautrustning och tillbehör.