Bloggen:
Kundservice:
Våra butiker:

Varför välja CEWE?

Avhämtning i butik

Billigare frakt

100% nöjdgaranti

På alla CEWE fotoprodukter

Klimaneutral produktion

Gäller alla märkesprodukter

Snabb och bekväm leverans

Välj mellan flera leveranssätt

Testvinnare

Vi vinner gång på gång!

Fotokalender med egna bilder

Vad var det jag skulle göra idag?.... Känner du också att det var något du skulle fått gjort, men att det är svårt att komma på vad? Och vanliga kalendrar är ju inte så inbjudande att skriva i... Och en tråkig väggkalender är kanske ingenting för dig? Du vill säkert hellre sätta upp bilder på familjen, och andra fina bilder du har tagit.

Nu behöver du inte kompromissa! Du kan få både en kalender för alla dina göromål, och snygga bilder som du själv har tagit! Gör snygga fotokalendrar hos Japan Photo, där vi erbjuder många olika sorter och storlekar på kalendrar med dina egna bilder tryckta på.

Leveranstid: ca 6-11 vardagar


Har du bråttom erbjuder vi även några olika expresskalendrar i våra butiker.

Visa alla expressprodukter >
Veggbilder

Presentkort 

Ett presentkort passar alltid till födelsedagspresent, bröllopsgåva eller andra liknande evenemang. Välj mellan 6 olika belopp. Presentkortet kan användas på hela produktsortimentet- från CEWE FOTOBOK, inbjudninhar, kalendrar, fotogåvor etc.

Köp mer - spara mer!

Beställ 3 st. fotokalendrar
få 10% rabatt
Använd värdekoden: 3CAL10
Beställ 4 st. fotokalendrar
få 15% rabatt
Använd värdekoden: 4CAL15
Beställ 5 st. fotokalendrar
få 20% rabatt
Använd värdekoden: 5CAL20

Erbjudanden kan inte kombineras - Det är endast möjligt att använda 1 värdekod pr. order.

Veggbilder

Har du en stor beställning?

Om du beställer för minst 5000 kr, vill vi rekommendera dig att kontakta kundeservice då kan vi hjälpa dig att få ett bra pris. Skriv en mail till bildshop@japanphoto.se

10 tips för att göra din egen fotokalender

Så… är det inte bara att sätta igång? Eller känner du att det är för omfattande, även om du gärna vill göra en kalender? Läs våra 10 bästa tips här för att göra en stilig och personlig fotokalender med dina egna bilder.

1. Vårt första råd är, att du laddar ner vårt kostnadsfria designprogram som man kan designa fotoprodukter i. I programmet kan du designa din egen kalender, och många andra spännande produkter, på ett roligt och enkelt sätt. Du kan till exempel göra väggbilder och designa mobilskal med bilder på och du har många olika designmallar att använda, eller så kan du göra designen på din fotokalender helt själv. Dessutom innehåller programvaran även en hel del utsmyckningar du kan lägga in i din fotoalmanacka, i form av olika cliparts, typsnitt, bakgrunder och mycket annat.

2. Nästa tips från oss är att bestämma dig för vilken stil din fotokalender ska ha. Ska den vara full av söta och roliga bilder av barnen och från evenemang och fester? Alltså en samling av olika typer av bilder, så att det alltid finns något kul att titta på i kalendern? Det är en möjlighet av många. Du kan också bygga upp almanackan med bilder från samma månader eller årstider. För sommarmånaderna lägger du in bilder från familjens semester, från sommarfesten med släkten och från alla långa eftermiddagar i trädgården med kall saft och bilder på barnen när de leker. För vintermånaderna väljer du bilder av barnen som bygger en snögubbe, en mysig eftermiddag med varm choklad, hembakade bullar och liknande.

3. Bestäm vem kalendern ska designas för. Är det en almanacka till dig själv och familjen, så att alla kan få överblick över pappas, mammas, Lisa och Linus aktiviteter? Eller vill du göra en snygg kalender som present till din bästa vän, som du säkert har många bilder på om ni har tillbringat mycket tid tillsammans.

Då ska du självklart förgylla den med bilder från era resor, fester, middagar och andra upplevelser ni har haft tillsammans.

4. När du har nått så långt, är det dags att välja ut de bilder som ska tryckas i kalendern. Ta god tid på dig att välja ut de allra bästa bilderna. Det behöver inte gå på en halvtimme, utan ta några dagar på dig. När du väljer ut de bästa bilderna för din fotokalender, spara gärna kopior av dem i en ny mapp på din dator. Då går det nämligen snabbt att lägga in bilderna när du sedan är i gång med att göra din fotokalender.

5. Om du fortfarande inte är redo att göra din fotokalender så är det dags nu! Och nu börjar det roliga. Nu kan du använda all din kreativitet och designa, pyssla och redigera. Så öppna programvaran och sätt igång! Vi hjälper dig, bara läs vidare...

6. Nu behöver du göra några val om utformningen av din fotoalmanacka. Så tänk på dina bilder och på mottagaren, och välj den fotokalender du vill göra. Ska det vara en bordskalender eller en väggkalender? Hur stor ska den vara, och i vilket format? Du kan välja fotokalendrar i höjdformat, panoramaformat eller kvadratiska format. Bestäm vilket format som passar bäst för den fotokalender som du ska designa, och tänk även på var den ska stå eller hänga. Sedan väljer du typ av papper, och så är du klar att börja lägga in dina bilder.

7. När du väljer layout för din fotokalender, ska du återigen ha i tankarna vem kalenderen är för och vilken typ av bilder du vill ha i den. Du kan välja mellan många olika designmallar. Mysiga, söta, roliga osv. Välj en mall som passar stilen och mottagaren.

8. När du ska lägga in bilderna i kalendern, drar du bara in dem och placerar dem där de ska vara. Och det är nu du har nytta av att du sorterade bilderna i förväg. Det gör arbetet med fotokalendern mycket lättare.

9. Använd dig av de många möjligheter du har att sätta din egen prägel på din kalender. Pynta den med detaljer som passar bilderna och årstiderna. Du kan ändra om så många gånger du vill, allt kan rättas ångras eller tas bort om och om igen. Kom ihåg att titta på fotokalendern i Preview-läget när du är klar. Här kan du se hur den kommer att se ut när den är tryckt. Så om något ser konstigt ut, så är det bara att gå tillbaka och rätta till det, och spara igen.

10. Spara din kalender under arbetets gång! Registrera dig som användare och spara ditt arbete. Då behöver du inte göra hela fotokalendern klar på en gång, utan du kan jobba lite i taget, när kreativiteten infinner sig. Dessutom har du din produkt sparad om du kommer på att du vill beställa flera kopior i efterhand. När du är klar har du en perfekt personlig julklapp eller present till mor- och farföräldrarna, vännen eller din partner.

Hoppas att du uppskattade våra tips för hur du kan designa din egen fotoalmanacka. Vi hoppas att den gör dig riktigt glad! Tänk på att du även kan göra en mängd andra saker med dina egna bilder på, som du kan designa antingen i vår programvara eller direkt på hemsidan. Du kan bland annat göra en CEWE FOTOBOK, framkalla bilder, göra fotopresenter och mycket annat.

Mycket glädje!

* Alla priser är i SEK inkl. moms. Grundpris/frakt från 49:- per order tilkommer.

** Erbjudanden kan inte kombineras – Det är endast möjligt att använda 1 värdekod pr. order. Gäller inte kamerautrustning och tillbehör.