Bloggen:
Kundservice:
Våra butiker:

CEWE Japan Photo fokuserar på bildprodukter!

Kära kund,
Du har säkert lagt märke till att Japan Photo har ändrat profil från Japan Photo till CEWE Japan Photo under de senaste två åren. Namnbytet är inte det enda som sker hos oss.


Vi har haft en spännande tillväxt på bildprodukter som CEWE FOTOBOK och CEWE expressbilder i våra butiker de senaste åren. Vi har öppnat flera butiker i Sverige och kommer att växa ännu mer i framtiden. Vi vinner test efter test och kan med stolthet kalla oss ”världens bästa fototjänst” efter att vi fick fotobranschens Oscar - ”TIPA Awards”- för andra året i rad.


Tiden då mobilen bara kunde ta enkla snapshots är förbi sedan länge och väldigt många använder mobilen som sin huvudkamera. Vi väljer nu att fokusera helt på vår huvudverksamhet, bildframkallning och produktion av bildprodukter.


Detta innebär att du inte längre kan beställa kameror, objektiv och annan fotoutrustning i vår webshop.

I och med detta har vi ingått ett samarbete med Nordens ledande återförsäljare av foto- och videoprodukter - Scandinavian Photo. Vi kan varmt rekommendera ett besök i deras webbshop eller butiker i Stockholm, Göteborg eller Malmö, om du är på jakt efter kamerautrustning och tillbehör


För alla frågor och ärenden gällande tidigare och pågående kameraköp, inklusive garanti och reklamationsärenden, kontaktar du vår kundservice på CEWE Japan Photo, precis som vanligt.


Har du frågor angående tidigare köp?

Se kontaktdetaljer

Om du vill köpa kamera och fotoutrustning kan vi rekommendera Scandinavian Photo.

Gå till webshopen

Vi på CEWE Japan Photo ser fram emot att fortsätta hjälpa dig som bildkund med att ta vara på dina värdefulla minnen.


Du hittar mer information om våra bildprodukter på vår hemsida, och du kan även se dem i fysisk form i alla våra butiker. Där kan du även framkalla bilder från mobil och USB-minne i våra CEWE FOTOSTATIONER. Vi hjälper dig också att ta pass- och ID-foto, digitalisera dina analoga bilder och videor, beställa studentskyltar, och hitta den perfekta ramen eller fotoalbumet för dina bilder.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att bevara dina mest värdefulla minnen!


Magnus Garnell
Country Manager CEWE Japan Photo Sverige