Mobilskal

Se vårt stora produktsortiment

Mobilskal

Ett helt nytt universum med skal till fler än 200 smartphones

HÅRT SKAL

HÅRT SKAL

Robust skal som ger bra skydd till ett otal av smartphone-modeller (bland annat iPhone, Samsung Galaxy, HTC och många, många fler).
299,00 kr*
SILIKONSKAL

SILIKONSKAL

Flexibelt skal med lång hållbarhet. Silikonet garanterar dessutom att din telefon ligger ännu säkrare i handen. Fås till fler än 200 smartphone-modeller.
299,00 kr*
Silikonskal slim

SILIKONSKAL SLIM

Personlig look, minimalistisk design, perfekt skydd: vårt Silikonskal Slim!
329,00 kr*
Smartphone lyxskal

SMARTPHONE LYXSKAL

Våra lyxsmartphoneskal skyddar din smartphone på ett unikt och stilfullt sätt. Skalet är gjort så att det passar till flera smartphone-storlekar samtidigt som materialet ser till att din smartphone hålls på plats i skalet.
från 379,00 kr*
Läderskal

LÄDERSKAL

Skyddande och enastående med fin struktur. Designa ditt individuella smartphoneskal, som består av läderfibrer och fin ull, med en av dina favoritbilder.
379,00 kr*
Trä slim skal

TRÄ SLIM SKAL

Naturlig look till din smartphone! Detta särskilt lätta och robusta skal av trä skyddar din smartphone. Det är både praktiskt och elegant på samma gång.
499,00 kr*
Toughskal

TOUGHSKAL

Kombinerar det bästa från våra lyxskal och silikonskal. Skalet ger optimalt skydd mot stötar och repor. Fås till utvalda smartphone-modeller.
399,00 kr*
Mobiletui

MOBILETUI

Många layoutmöjligheter och säkert skydd till din smartphone!
379,00 kr*
Plånboksfodral

PLÅNBOKSFODRAL

Gör ett plånboksfodral i konstläder med ditt eget foto på. Fodralet har sidöppning med praktisk magnetstängning samt plats för kreditkort på insidan. Fås till utvalda smartphonemodeller.
439,00 kr*

 Beställ 2 st.
mobilskydd
få 10% rabatt

Använd värdekoden:

2TLF10

Beställ 3 st.
mobilskydd
få 15% rabatt

Använd värdekoden:

3TLF15

Beställ 4 st.
mobilskydd
få 20% rabatt

Använd värdekoden:

4TLF20

stor beställning
Har du en stor beställning?
Om du beställer för minst 5.000 kr. vill vi rekommendera dig att kontakta kundeservice då kan vi hjälpa dig att få ett bra pris. Skriv en mail till bildshop@japanphoto.se eller ring på tel. 031-619445