Bloggen:
Kundservice:
Våra butiker:

Varför välja CEWE?

Avhämtning i butik

Billigare frakt

100% nöjdgaranti

På alla CEWE fotoprodukter

Snabb och bekväm leverans

Välj mellan flera leveranssätt

Testvinnare

Vi vinner gång på gång!

Fotopresenter

Egna t-shirtar till möhippan/svensexan eller en sparbössa med bild på drömresmålet? Eller varför inte en magiskt mugg där bilden framträder när muggen fylls med varm vätska? Det finns massor av roliga fotopresenter, till dig själv eller att ge bort - eller både ock.

Leveranstid: ca 5-11 arbetsdagar


Om du har bråttom erbjuder vi även ett stort utbud av expresspresenter i butik, som blir klara medan du väntar.

Visa alla expressprodukter >
Veggbilder

Presentkort 

Ett presentkort passar alltid till födelsedagspresent, bröllopsgåva eller andra liknande evenemang. Välj mellan 6 olika belopp. Presentkortet kan användas på hela produktsortimentet- från CEWE FOTOBOK, inbjudninhar, kalendrar, fotogåvor etc.

Köp mer - spara mer!

Beställ 3 fotopresenter -
få 10% rabatt
Använd värdekoden: 3GAVE10
Beställ 4 fotopresenter -
få 15% rabatt
Använd värdekoden: 4GAVE15
Beställ 5 fotopresenter -
få 20% rabatt
Använd värdekoden: 5GAVE20

Erbjudanden kan inte kombineras - Det är endast möjligt att använda 1 värdekod pr. order.

Veggbilder

Har du en stor beställning?

Om du beställer för minst 5000 kr, vill vi rekommendera dig att kontakta kundeservice då kan vi hjälpa dig att få ett bra pris. Skriv en mail till bildshop@japanphoto.se

Gör fotopresenter på Japan Photo

Ibland är det svårt att hitta presenter till vänner och familj. Känner du igen dig så borde du definitivt läsa vidare här där vi delar med oss av fina idéer för vilka fotopresenter dina närmaste borde få i present. Hitta inspiration för vad du kan ge din familj eller vänner till jul, födelsedagspresent eller "bara för att". Personliga fotopresenter är gåvor fyllda med kärlek till dem du bryr dig om. Det är mysiga, roliga och fina produkter där dina bästa bilder skrivs ut så att de goda minnena kan avnjutas varje dag!

Den bästa fotopresenten till din partner

Den bästa fotopresenten till din partner måste definitivt vara en stor kramgo kudde med ett foto av dig! Inte det? Vad sägs om vacker fotokonst för era väggar? På Japan Photo kan du skapa CEWE VÄGGBILDER i många olika varianter. Visste du till exempel att du kan få din favoritbild tryckt på Canvas? Din bild blir en fin dekoration och det är väldigt trevligt att inreda vardagsrummet med egna bilder. Du kan också göra en läcker fotokalender med bilder av ert liv tillsammans, eller en söt mugg för kaffe eller varm choklad. Kolla även in vår smarta dörrskylt. Här kan du lägga in en bild av hela familjen och skriva namnen på de boende med stor skrift.

Gör söta och roliga fotopresenter till barnen, med dina egna bilder på

Är du ute efter en fotopresent till dina tonårsbarn? De önskar sig nog elektroniska prylar och kläder? Men tänk på att du istället kan ge dem en mer personlig present, till exempel en tjusig bild på dem tillsammans, eller varför inte på deras husdjur? Kolla in våra coola förstoringar hexxas. De sexkantiga bilderna känns alltid moderna och de kantiga formatet inbjuder till att skapa ett konstverk på väggen med flera hexxas med flera olika motiv tillsammans. Motiv kan du välja fritt, bara kreativiteten sätter gränserna. Bilder du tagit på barnen tillsammans, saker de gjort på egen hand eller andra familjebilder osv.

Letar du en fotopresent för ett mindre barn kan vi rekommendera ett pussel eller ett foto-memo. Många barn brukar tycka om när de ser sina egna bilder på dessa! Andra fina förslag på fotopresenter till barn i alla åldrar är fotomuggar, studiekalendrar och olika spel och gosedjur.

En fin fotopresent till far- och morföräldrarna

Ibland kan det vara svårt att hitta på en passande present för de äldre i släkten. Ofta har de ju redan det mesta de har användning för. Ibland måste man fundera länge innan man kommer på en passande julklapp och födelsedasgspresent till far- och morföräldrarna. Här kommer vi in i bilden för att hjälpa dig!

Far- och morföräldrar blir ofta glada över bilder på barn, barnbarn och på alla andra i familjen eller släkten. Ofta är det dock bara ett begränsat antal framkallade bilder av familjen som får plats på väggen över soffan! Därför är en fotokalender en smart idé! Du får både en överskådlig kalender som designas precis som du vill, och ett smart sätt att presentera dina bästa bilder på. Mottagarna får överblick över göromål, födelsedagar osv. och samtidigt får de nya bilder att glädjas över varje månad.

Fotopresenten till din bästa vän

Kanske har du en bästis som du har känt i många år? En del har vänner de känt ända sedan dagis, och en del har knytit livslång vänskap i Gymnasiet. Eller så kanske du har en riktigt bra jobbarkompis? En riktig vän sätter värde på att få en personlig present i form av ett minne från en av era fina stunder tillsammans i form av en stilig väggbild. Det passar säkert bra även med ett fint collage med bilder från era härliga stunder tillsammans, eller varför inte en bild bakom akrylglas?

Till dig själv!

Man ska vara sin egen bästa vän, så kom ihåg att ge dig själv en present lite då och då. Du har säkerligen några riktigt bra motiv bland alla dina bilder, som du blir glad av att titta på. Du kan göra fotoförstoringar med dina favoritmotiv, och om du hellre vill ha andra motiv på väggarna så kika i vårt motivgalleri, där du kan hitta otaliga vackra bilder, som du kan få tryckta på många olika sätt.

Men den allra bästa fotopresenten är vår ständigt populära CEWE FOTOBOK. Det bästa sättet att bevara dina bilder på är att göra en modern version av det traditionella fotoalbumet: En riktig bok med dina varsamt utvalda bilder tryckta på sidorna, och designad av dig. Fotoboken ger glädje under många år, och den kommer garanterat bläddras i många gånger – både av dig själv och av hela familjen. Vi änskar dig mycket glädje med att göra personliga fotopresenter till vänner och familj. Vi är helt säkra på att du hittar en produkt som passar just dig!

* Alla priser är i SEK inkl. moms. Grundpris/frakt från 49:- per order tilkommer.

** Erbjudanden kan inte kombineras – Det är endast möjligt att använda 1 värdekod pr. order. Gäller inte kamerautrustning och tillbehör.