Student

Vårt sortiment för studenten:

Storsäljaren
Storsäljaren
Letar du efter årets mest personliga studentplakat? Då har du hittat rätt! Vi erbjuder studentplakat och studentskyltar med din personliga design, med heltäckande bild eller någon av våra många designmallar. Givetvis är detta paket helt komplett med studentskylt - med personlig bild och text - samt pinne, väderskydd och monteringstillbehör.
Du kan se alla mallar och designa ditt plakat direkt här på vår hemsida. Önskar du expressleverans så är du välkommen in i en av våra butiker för att göra din beställning där.
Endast 499:- Köp här
Gör-det-själv
Detta paket ger dig ett klassiskt plakat!
Du får en fäördigdesignad studentskylt, bild och tillbehör för att montera detta, inklusive pinne och regnskydd. 50x70 cm stort.Endast 299:- Köp här
Poster
Med en stor förstoring av studenten, kan du designa ditt alldeles egna kreativa studentplakat. Eller varför inte välkomnma studenten hem med en stor bild på väggen? Låt bilden täcka hela förstoringen, eller beställ den med en av våra designmallar, och du kan även lägga till egen text. 50x70 cm stor.
Endast 199:- Köp här
Banderoll
Med en stor banderoll på festen, studentmottagningen eller vid utspringet gör du succé! Designa och beställ en personlig studentbanderoll med egen bild och egen text på.
Endast 299:- Köp här
Tillbehör för studenten
Om du besöker en av våra butiker hjälper vi dig med inspirerande gåvor och tillbehör till studentfirandet. Inbjudningar, tackkort, fotopresenter med egen bild på - och inte minst flera olika studentrelaterade tillbehör, som förgyller den stora dagen!
Beställa från pappersbild? Klicka här!

Vem minns inte studentutspringet? Glädjen att ha tagit studenten, och spänningen och nyfikenheten på livet, en ny tid börjar!


När våren är på väg är det också snart dags för alla blivande studenter att göra sig redo att springa ut på självaste studentexamensdagen. Föräldrar, släktingar och vänner står redo med personliga studentplakat och förhoppningsvis är det fint väder. Kanske ordnar du en studentmottagning, och vad kan då vara bättre en en fin studentbanderoll att smycka studentfesten med?

Våra studentplakat och studentskyltar blir ett minne för livet, med en personlig bild och egen text på. Välj mellan många olika studentmallar med olika design för ditt studentplakat. Du kan beställa ditt studentplakat online eller besöka en av våra butiker för en personlig studentskylt.

Tänk på att leta fram en riktigt rolig eller personlig bild på den blivande studenten, som passar bra på ditt personliga studentplakat. När du sedan står och visar upp studentskylten på den stora dagen för studentexamen, hittar studenten rätt grupp med nära och kära, och denne kan sedan spara studentplakatet för framtida nöje.

Med över 20 mallar för studentplakat hittar du säkerligen en designmall som passar för just din studentskylt! Du kan även beställa dubbelsidigt studentplakat, eller en studentskylt med expressleverans, om du är sent ute eller bara behöver ett extra studentplakat för den blivande studenten. Givetvis ingår montering, pinne och regnskydd med alla våra studentplakat och studentskyltar.

Behöver du beställa ett extra studentplakat eller personlig studentskylt även till släkt och vänner? Inga problem! Välj mellan flera likadana studentskyltar eller beställ studentplakat med olika roliga och minnesvärda bilder på studenten. Du får ett studentplakat tryckt med högsta kvalitet, så att du ska bli riktigt nöjd med din studentskylt.

Vi erbjuder även en mängd tillbehör för studenten, utöver studentskylt och studentplakat, såsom tackkort efter studentfirandet, eller inbjudningskort till studentmottagningen. Banderoller som matchar ditt studentplakat, nallar, champagneglas, tutor och mycket mer - med passande studentmotiv, eller varför inte göra den blivande studenten extra glad med en personlig bild från förr tryckt på en T-shirt eller en söt nalle. Utbutdet på tillbehör för studenten kan variera mellan våra butiker. Studentskyltar, studentplakat, studentbanderoll, tackkort, T-shirt och nalle kan du även beställa på vår hemsida.

Ett personligt och unikt studentplakat förgyller den stora dagen!