Bloggen:
Kundservice:
Våra butiker:

Köp mer - spara mer!

Köp för 799 kr
CEWE VÄGGBILDER
få 10% rabatt
Använd värdekoden: WALLART10
Köp för 999 kr
CEWE VÄGGBILDER
få 15% rabatt
Använd värdekoden: WALLART15
Köp för 1499 kr
CEWE VÄGGBILDER
få 20% rabatt
Använd värdekoden: WALLART20

Erbjudanden kan inte kombineras - Det är endast möjligt att använda 1 värdekod pr. order.

Väggbilder

Beställ förstoringar av dina bilder. Det finns många olika varianter att välja mellan: blankt eller matt fotopapper, självhäftande förstoring, canvas, hård skumplatta, aluminiumplatta och akrylglas.

Om bilderna inte har tillräckligt hög kvalitet (upplösning) för den storlek du har valt får du en indikation om detta i form av en "gubbe": Grön = Jättebra Gul = OK Röd = dålig - rekommenderas ej.

Läs mer om storleksförhållande mm här: http://support.japanphoto.se/sideforhold-og-opplosning/ Notera också att det sker en automatisk kantbeskärning med ca 3-4% av bilden. Undvik därför att lägga signatur el. dyl. för nära kanten.

Leveranstid: ca 5-11 arbetsdagar


Vi erbjuder även andra tjänster i butik, som att ta ID-foto, körkortsfoto och visum. Även filmöverföring av dina gamla videoband, såsom smalfilm till USB, och om du har bråttom kan vi göra expressförstoringar upp till 70x100 cm i butik. (Utbudet kan variera lite per butik.)

Visa alla extra butikstjänster >

* Alla priser är i SEK inkl. moms. Grundpris/frakt från 49:- per order tilkommer.

** Erbjudanden kan inte kombineras – Det är endast möjligt att använda 1 värdekod pr. order. Gäller inte kamerautrustning och tillbehör.